На място са служители на полицията, които извършват оглед. От МВР

...
На място са служители на полицията, които извършват оглед. От МВР
Коментари Харесай

Откриха обгорени тленни останки в ботевградско село, полицията разследва убийство

На място са чиновници на полицията, които правят оглед. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че през вчерашния ден за общодържавно търсене е разгласен 57-годишен мъж от Новачене, за който било декларирано, че е в неопределеност от няколко дни.

В хода на подхванатите незабавни оперативно-издирвателни дейности криминалистите от града открили, че мъжът последно е бил видян дружно с ползвател на парцел в селото. Ден по-рано сред двамата е имало скандал.

По неофициална информация става дума за местният жител Кънчо С., който живеел самичък, а хората в селото настояват, че е злоупотребявал с алкохол. Според Botevgrad.com по случая има и обвинен - 76-годишен мъж от Новачене, който обаче живеел в София. Мъжът е арестуван за период до 72 часа, написа.

Също по думи на хора от Новачене жертвата Калчо не бил конфликтен и не създавал проблеми в селото. Той и другият мъж се познавали. Двамата били видяни дружно в събота - 12 май, в центъра на селото. Калчо носел торби с покупки на обвинения. Вероятно са отивали към дома на заподозрения, където проверяващите намерели обгорелите остатъци от тялото на Калчо.

Полицията в Ботевград проверява вероятно ликвидиране, прибавя Българска телеграфна агенция.

Процесуално-следствените дейности не престават под надзора на Софийската окръжна прокуратура.

От държавното обвиняване оповестиха, че се работи по версия за осъществено ликвидиране. Намерените кости са конфискувани и предадени за експертиза, която би трябвало да посочи дали са човешки.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР